menu

Kimbrerfest Triatlon

Kimbrerfest Triatlon er for ALLE, der gerne vil prøve at kombinere svømning, cykling og løb. Her gælder det om at være med – ikke nødvendigvis om at vinde.

Der er to distancer:

MiniTri med 50 m. svømning, 4 km. cykling og 2 km. løb

110 Ironman med 400 m. svømning, 18 km. cykling og 4 km. løb

MiniTri starter kl. 16:30, men du skal være klar til briefing kl. 16:10. Ironman starter kl. 17:30, hvor du skal være klar til briefing kl. 17:10.

Svømmedelen foregår i friluftsbadet/svømmehallen, så det kræver kun almindelig badetøj, ligesom cykelruten kan gennemføres på alle typer cykler.

Der vil være depot med forfriskning på Kimbrertorvet, ligesom der er medaljer til alle ved målstregen.

Ruten vil ikke være afspærret, så de almindelige trafikregler er gældende. Der vil dog være trafik officials på udvalgte steder af ruten.

Start- og skiftezone er ved Aars Svømmehal, mens målområdet er festpladsen bag Vesthimmerlands Messecenter, hvor der vil være mulighed for at få et bad (badvogne) samt købe mad.

Der er vagter ved cyklerne i skiftezonen.

Cyklerne kan afhentes indtil kl. 22:00 mod forevisning af startnummer. Så der er rig mulighed for at få snakket om løbet over en gang mad og drikke på festpladsen, inden cyklen hentes ved svømmehallen.

Tilmelding senest 2-9 kl 20:00 via app.lap.io .

Gratis triatlon træning

Der vil være mulighed for gratis triatlon træning torsdag den 22. og 29. august kl. 17:00 fra Aars Svømmehal. Vi starter med lidt svømmetræning, hvor du kan få vejledning af en svømmeinstruktør fra Aars Svømmeklub. Herefter fordeler vi os på MiniTri og 110 Ironman cykelruterne og afslutter med løbetræning på løberuten. Vi slutter dog af i svømmehallen i stedet for ved messecentret :-) Der er mulighed for bad i svømmehallen efter træning.